LA POMPEU FABRA DECIDEIX ATURAR PARCIALMENT EL PLA BOLONYA

La Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) ha decidit aturar parcialment l’aplicació del Pla Bolonya. Seran els alumnes que actualment estan cursant primer i segon de Ciències Polítiques els que es veuran directament afectats. El degà d’aquesta facultat, d’acord amb el rector de la UPF, ha decidit suspendre l’aplicació del pla pilot

que s’estava duent a terme. D’aquesta manera, els alumnes que ara cursen primer o segon, quan arribin al tercer curs tornaran al sistema antic.

Aquesta mesura no afectarà els alumnes que comencin l’any que ve aquesta carrera. En aquest cas, el Pla Bolonya sí que s’aplicarà des de l’inici. Segons ha pogut saber SMS25, aquesta mesura s’ha pres “per la falta de recursos econòmics i per la impossibilitat de tenir les aules i els professors necessaris perquè es desenvolupin correctament les classes”.

El rector hauria plantejat als diferents degans la possibilitat d’oferir-se voluntaris per congelar momentàniament l’aplicació del Pla Bolonya. En aquest cas, ha sigut el degà de la Facultat de Polítiques, Jordi Guiu, qui s’ha ofert voluntari per aturar el pla pilot que ell mateix havia impulsat.

04/05/2009 Noticia publicada a:

http://www.sms25.cat/noticia/1197/La_Pompeu_Fabra_decideix_aturar_parcialment_el_Pla_Bolonya

3 Respostes to “LA POMPEU FABRA DECIDEIX ATURAR PARCIALMENT EL PLA BOLONYA”

  1. I a humanitats de la UPF què, no porta dos anys de Grau ja? Ah, que tothom s’oblida d’humanitats. LLàstima.

  2. Sputnik Says:

    Les suposades elits intel·lectuals universitàries cada cop esta més deslegitimades. És incomprensible però aquesta gent posa de manifest la vigència del “principi de Peter”, no estan capacitats per gestionar una universitat pública. Aquest fet és una conseqüència de la distancia o “dissociació” entre les elits i el poble.

  3. Bé, res, ja veig que a altres blocs si que concreten, gràcies per la informació de totes maneres 🙂

Deixa un comentari