VAGA JAPONESA, CAPÍTOL 9

Japoneses, Japonesos:

Doncs sí, encara estem aquí. Sense voler fer un simple paral·lelisme amb Iwo Jima, el nipons i nipones seguim resistint, al peu del canó, entre llibres, bolígrafs i algun badall que de tant en tant se’ns escapa.

La tàctica de terra cremada que utilitza l’exèrcit del dolent Gakucho Moreso (おろかな) no desanima els autèntics samurais que, lluny de fer-se l’harakiri perquè ni Déu els pareix cas, continuem estudiant, rient i fent cafès de màquina (és que fins i tot ajudem a recuperar l’economia cafetera i apaivagar la crisi, que més volen?)

Fa dies que des del front, encara fumejant, no es veu ni rastre de l’exèrcit imperial i bastoner, com tampoc cap resposta al nostre colom de pau que entre branquillons portava dues exigències per tal d’iniciar un diàleg:

1. Els nostres responsables acadèmics es comprometin (en públic i per escrit) a no utilitzar ni les forces armades ni realitzar amenaces en aquest sentit, així com tampoc d’emprar el recurs dels expedients, contra les mobilitzacions d’estudiants pacífiques.

2. A veure i reconèixer el moviment estudiantil crític com a un valor positiu dins del si de la Universitat i del conjunt de la societat.

I les nits passen lentes i les guàrdies interminables… però seguim aquí. Seguim aquí perquè creiem que la nostra lluita, lluny de produir-nos un benefici personal, és una lluita noble que cal dur a terme per a les futures generacions. Seguim aquí perquè creiem en el diàleg, en que totes i cada una de les opinions són igual de vàlides, indiferentment de si es porta americana, kimono o una samarreta de “I love NY”.

Així doncs, endavant “que tot està per fer i tot és possible”

Una resposta per a “VAGA JAPONESA, CAPÍTOL 9”

  1. […] la Vaga a la Japonesa de la UPF segueix […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: