INVESTIDURA DE LA VERGONYA

Pressa de possessió d’un rector incompetent, il-legítim i autoritari: J.J. Moreso
L’acte d’avui, traspassat a última hora al rectorat de la UPF situat a la plaça de la Mercè, ha suposat el final del procés de frau electoral que s’ha realitzat a la nostra Universitat. Potser s’ha canviat el lloc perquè a Moreso li feia vergonya veure als estudiants de Ciutadella després d’haver-lis desallotjat a la nit d’ahir d’una forma tan covard i sense diàleg.
En qualsevol cas, el fet és que els estudiants no es deixen enganyar fàcilment i han acudit puntuals a la gran farsa, al gran circ del Rei dels pallassos, per expressar la seva indignació davant aquesta burla electoral. Vestits molts de pallassos els estudiants s’han deixat sentir cridant coses com: Aquesta és la seva democràcia, No son Mossos son Vicerectors, i per suposat Moreso dimissió!
Molts estudiants han tractat, a les portes del rectorat, d’evitar que es produeixi un grau atemptat contra la democràcia al reanomenar a aquest senyor al càrrec. Sentim no haver pogut impedir-lo i que la Comunitat Universitària tingui des d’avui un rector il-legitim, però novament la UPF ha requerit als Mossos d’Esquadra, que han fet un cordó davant la porta del rectorat, per fer front a les protestes pacífiques dels estudiants.
Recordem que a les eleccions a rector/a = Moreso/Moresa (ja que només es presentava ell) li va enviar un missatge clar: la majoria no ho vol.
Dels

  • 11759 vots que estaven en joc Moreso només ha obtingut 561, només un 4.77% dels membres d’aquesta Universitat li han donat suport.´
  • De les 2.171 persones que es van apropar a les urnes, un 72,91% ho va fer  per a votar en blanc (1583 vots blancs en total)
  • La quantitat de persones que van votar en blanc gairebé triplica als vots que recolzen la candidatura de Moreso, fet que qüestiona de manera implacable la legitimitat del rector per a ser relegit.
  • Dos estaments crucials de la Universitat s’oposen a que Moreso es perpetuï al càrrec: el 88,77% dels estudiants y el 71,61% del Pas van votar en blanc.

UN RECTOR QUE CRIDA ELS MOSSOS PER A SOLUCIONAR PROTESTES PACÍFIQUES ÉS UN FRACASSAT COM A PEDAGOG I UN BON DOCENT EN AUTORITARISME

Els estudiants d’aquesta Universitat condemnem la política repressiva que s’emprèn des de les autoritats acadèmiques i òrgans de govern envers les veus crítiques i constructives davant de l’aplicació de l’EEES. Ens referim als tres desallotjaments per part dels Mossos d’Esquadra a la UPF en el període d’un mes, fet que s’ha convertit en el recurs habitual de l’equip rectoral per a tractar amb l’estudiantat. Aquest últim cop han vingut els Mo(re)ssos d’Esquadra per a reprimir la protesta pacífica de 27 estudiants tancats a la biblioteca.

La repressió mai podrà silenciar la nostra veu: NO VOLEM BOLONYA!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: