CRÒNICA 12-M

Més de 15000 estudiants s’han manifestat aquest migdia pels carrers de Barcelona per a reivindicar la derrogació de la LOU i la paralització de l’aplicació del Pla Bolonya.

La concentració ha començat a les 12 del migdia a Plaça Universitat i cap a 2/4 d’1 els estudiants de les universitats, instituts i també professors, de la zona de Barcelona han començat a marxar. S’ha passat per pl. Catalunya i després s’ha continuat cap a Arc de Triomf pel C/Trafalgar on s’ha penjat una pancarta donant suport a en Tomàs, un estudiant de la UAB en vaga de fam per la paralització de l’EEES des del passat 23 de febrer. La manifestació ha continuat fins al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra on ens quedarem fins diumenge efectuant una trobada d’assemblees d’arreu. Durant el transcurs de la manifestació, s’han atacat seus d’empreses com el Corte Inglés, la Caixa, la Vanguardia i a les cada cop més estrangeres i no dels Barcelonins:Les Rambles.
El fet d’ocupar la universitat Pompeu Fabra de Ciutadella, és una resposta al desallotjament que aquesta va patir el passat 12 de Febrer quan es va intentar ocupar el nou Campus de Poblenou en la zona del 22@. D’aquesta manera les i els estudiants de les diferents universitats i instituts de secundària, volem mostrar el nostre rebuig a les decisions que s’estan prenent des del govern i des dels diferents rectorats (on s’ha respost amb desallotjaments i amb anulacions de referèndums amb rècords de participació)
Així doncs ens quedarem durant tot el cap de setmana per a unir forces i definir quina és la Universitat que volem, allunyada dels poders econòmics neoliberals i les forces empresarials que amenacen en destruir el pensament crític des de les escoles (LEC i LOE) i les Universitats (LOU – LOMLOU)
Tot i això, s’estan sentint veus de que possiblement i amb l’experiència del que pensa el Rector Moreso, que aquesta nit, hi pugui haver un possible desallotjament. Així que es demana el màxim suport de totis les estudiants i persones afins a venir i participar de les assemblees, debats i a dormir a la Pompeu per evitar el desallotjament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: